“Het wordt nu echt tijd dat onze software ons gaat helpen“



Maintenance & Reliability Software

Enterprise Asset Management software

Onderhoudsbesturingssoftware (OBS) of Enterprise Asset Management (EAM) software is het hart van het data management binnen een onderhoudsafdeling. Het regelt onderhoudsbudgetten, werkorders, storingsregistratie en spare parts management. Ook kan het gebruikt worden voor reliability analyses en planning.

Binnen veel organisaties wordt de EAM-software helaas niet gezien als een toevoeging maar als last en wordt regelmatig om het systeem heen gewerkt om de dagelijkse planning en uitvoering rond te krijgen. Hier ligt vaak een slechte of overhaaste implementatie aan ten grondslag die is uitgevoerd door de software-leverancier en alleen aangepast kan worden door dure modificaties en aanpassingen.

Mainformatics gelooft dat iedere OBS-software, mits goed ingericht, een waardevolle ondersteuning bij het managen van de dagelijkse gang van zaken is. De inrichting begint echter niet op het moment dat er een pakket gekozen moet worden (of al is gekozen). Deze begint veel eerder, met het bepalen van wensen, de randvoorwaardes en bovenal het bepalen welke kennis en processen er nu al zijn.

Mainformatics is software-leverancier onafhankelijk en kan u bij de selectie, aanbestedingsprocedure en implementatie ondersteunen. Doordat wij niet gebonden zijn aan een software-pakket kunnen wij naast onze klant aan tafel zitten om juiste beslissingen te nemen. Wij zorgen er voor dat uw nieuwe EAM-software in dienst van de organisatie staat en niet andersom!

Kenmerken van onze aanpak


Kennis

Ervaring als gebruiker op alle niveau’s

Software onafhankelijk

Kennis van veel verschillende onderhoudssoftware systemen

Implementatie

Ruime ervaring bij de implemenatie

Interesse? Neem contact met ons op